DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ Z TRIMILL

Vážený zákazníku společnosti TRIMILL,

s velkým potěšením Vám dnes oznamujeme, že s okamžitou platností a po úspěšném dokončení akvizice se Váš dlouholetý dodavatel a výrobce strojů, společnost TRIMILL, a.s. se sídlem ve Vsetíně, v České republice, stejně jako prodejní a servisní zastoupení v Německu, firma TRIMILL GmbH, stanou součástí skupiny YCM Group spolu s dalšími předními výrobci obráběcích strojů.

Společnost TRIMILL, a.s. byla založena v roce 2000 a se svými velmi stabilními a spolehlivými CNC portálovými frézovacími centry se zaměřila zejména na výrobce nástrojů, forem a zápustek, kde si vybudovala trvale dobrou pověst. Výrobky TRIMILL představují diferencovaný, někdy až jedinečný přístup ke konstrukci vysoce kvalitních portálových frézek.

Víme, že náš úspěch závisí na vašem úspěchu, a chceme zdůraznit, co může společnost TRIMILL svým zákazníkům v budoucnu nabídnout v rámci své nové skupiny:

– Širší nabídku vysoce kvalitních produktů a služeb od jednoho dodavatele.

– Stabilnější dodavatelské řetězce se zvýšenou konkurenceschopností.

– Výrazně zvýšené investice do inovace produktů, nových oblastí podnikání a širší nabídky služeb.

V případě jakýchkoli dalších dotazů se prosím neváhejte na nás a naše pracovníky prodeje TRIMILL obrátit.

Rádi bychom zůstali vaším spolehlivým partnerem pro dodávky prvotřídních obráběcích strojů i v nové konstelaci a rádi bychom využili této příležitosti, abychom vám výslovně poděkovali za vaši dlouholetou věrnost a podporu.

S pozdravem,

TRIMILL, a.s. YCM Industries Co., Ltd.

Milan Julina, předseda představenstva Richard Chen, předseda představenstva

Patrick Chen, generální ředitel